Sjampoobar Allergenfri AZALEA

Kjøp
  • kr 100,00
100% SSL Secure

ALLERGENFRI AZALEA

Denne sjampoo baren er for normalt hår. Den er tilsatt arganolje, som er pleiende for hår og hud! Duften som er tilsatt er allergenfri, og dufter nydelig av Azelea!

Dette er ikke en hårsåpe, men en solid og konsentrert sjampo som hovedsakelig består av naturlig stoffer og tensider(Emulgatorer). Dette betyr at pH i sjampoen er skreddersydd for håret ditt, og at du ikke trenger å skylle med eddik for å nøytralisere håret som du gjør etter vasking med en hårsåpe. Sjampo baren skummer - som en sjampo - og selvfølgelig kan du bruke den som en alt-i-ett-bar for kropp og hårvask hvis du har det på en tur. Sjampobaren må selvfølgelig testes i forhold til om du tror det passer til hårtypene.


Duften er allergenfri, dvs at den ikke inneholder 26 stoffer i seg som kan være allergifremkallende. Man kan ikke garantere at allergiker kan tåle den, men det er vel større sjanse for det.Ingredienser: Sodium cocyl isethionate(skånsom tensid) Sodium Coco sulphate(Skummer, og vasker håret rent), Coco Glycosid (formildner shampobaren), Butters, Lanette(planteemulgator), Natrium Lactate( fuktgiver)Grønn te Ekstrakt glycerolbasert glyserin( fuktgiver), Cetanol (Konsistensgivende), Cetrimonium Chloride( Bløtgjørende), Phanthenol( Fuktgivende, B-5 vitamin), Hampolje, Muskuftolje, Kaliumsobat (Konserveringsmiddel, hindrer batterievekst)

Vekt: ca 90 gr.