Sjampoobar Fett hår Hvit te

Kjøp
  • kr 100,00
100% SSL Secure

HVIT TE for tørt hår med sitronfrøolje

Dette er ikke en hårsåpe, men en solid og konsentrert sjampo som hovedsakelig består av naturlig stoffer og tensider(Emulgatorer). Dette betyr at pH i sjampoen er skreddersydd for håret ditt, og at du ikke trenger å skylle med eddik for å nøytralisere håret som du gjør etter vasking med en hårsåpe. Sjampo baren skummer - som en sjampo - og selvfølgelig kan du bruke den som en alt-i-ett-bar for kropp og hårvask hvis du har den med på en tur.

Det er en deilig mager og lett opptakelig olje, som er rik på Vitaminer og mineraler. Den har et høyt innhold av både linolen syre og olje syre.

Sitronfrø olie er meget velegnet til å behandle irritert hud og til behandling av akne/kvise hud. Sitronfrø oljen har også en veldig god virkning og er velegnet til behandling til tørt og ødelagt hår.

Duften Hvit te er allergenfri. Det vil si at den er godkjent på EU's lister med dufter som ikke har allergenfremkallende stoffer i seg!


Ingredienser: Sodium cocyl isethionate(skånsom tensid) Sodium Coco sulphate(Skummer, og vasker håret rent), Coco Glycosid (formildner shampobaren),Mangobutters, Lanette(planteemulgator), Natrium Lactate( fuktgiver)Blåbær Ekstrakt glycerolbasert glyserin( fuktgiver), Cetanol (Konsistensgivende), Cetrimonium Chloride( Bløtgjørende), Phanthenol( Fuktgivende, B-5 vitamin), Kaliumsobat (Konserveringsmiddel, hindrer bakterievekst)

Vekt: ca 90 gr.