Sjampoobar tørt hår AGURK

Kjøp
  • kr 100,00
100% SSL Secure

AGURK & EPLE for tørt hår


Denne versjonen av avokado olje er kaldpresset som de andre, men er samtidig ufiltrert og derfor mer grønn, har en veldig spesiell nøtte smak og et svært høyt naturlig innhold av vitaminer som normalt forekommer naturlig i avokado olje.
Den inneholder Vitaminer A1, - B1, - B2, - D, E og naturlig Betakaroten.
Det er en olje som er veldig egnet for tørt hår og hud.
Det er kjent å ha en restaurerende effekt på ødelagt hud. Det skyldes evnen til å øke mengden kollagen i huden, noe som gjør det spesielt godt for moden hud som har mindre naturlig produksjon av kollagen enn den yngre.
Også for visse typer kløende og irritert hud, er det ganske effektivt.

Dette er ikke en hårsåpe, men en solid og konsentrert sjampo som hovedsakelig består av naturlig stoffer og tensider(Emulgatorer). Dette betyr at pH i sjampoen er skreddersydd for håret ditt, og at du ikke trenger å skylle med eddik for å nøytralisere håret som du gjør etter vasking med en hårsåpe. Sjampo baren skummer - som en sjampo - og selvfølgelig kan du bruke den som en alt-i-ett-bar for kropp og hårvask hvis du har den med på en tur.

Avokado olje er en fet olje som er kaldpresset. Det er en enumettet fettsyre.


Ingredienser: Sodium cocyl isethionate(skånsom tensid) Sodium Coco sulphate(Skummer, og vasker håret rent), Coco Glycosid (formildner shampobaren), Butters, Lanette(planteemulgator), Natrium Lactate( fuktgiver)Grønn te Ekstrakt glycerolbasert glyserin( fuktgiver), Cetanol (Konsistensgivende), Cetrimonium Chloride( Bløtgjørende), Phanthenol( Fuktgivende, B-5 vitamin), Hampolje, Muskuftolje, Kaliumsobat (Konserveringsmiddel, hindrer bakterievekst)

Vekt: ca 90 gr.