Tuva Såpe & Velvære

Tuva Såpe startet opp i Vennesla, Vest-Agder for ca 20 år siden av Frøydis Grundetjern. Bedriften ble solgt videre, og drevet av Kristin Saunes også i Vennesla, som igjen solgte den til søstera, Anne S.Thortveit , Iveland. Hun drev såpeproduksjonen hjemme på gården på Thortveit i 12 år.

Jeg kjøpte Tuva Såpe avdelingen sommeren 2018 som nå er den 4. i eierrekken. Jeg bor på Skisland i Iveland kommune. Vi bor like ved Setesdalsbanens endestasjon på Røyknes. Etter mange år er det opparbeidet meget god erfaring innen såpeproduksjon. Med mye testing i en årrekke er kjennemerket til Tuva Såpe et delikat utvalg av naturlige såper etter egne oppskrifter.

I mars 2019 åpnet jeg nettbutikken til tuva såpe, og etter påske begynte jeg å utvide sortimentet til å gjelde baåde hud og hår. Jeg valgte da og tilføye & Velvære til Tuva Såpe! Det som kjennetegner produktene er at de er rene, ingen tilsetningsstoffer som ikke kommer fra naturen!

Oktober 2019 åpner jeg et verksted og butikkutsalg hjemme på loftet! Da er du hjertelig velkommen til å ta turen inn, for å se, lukte og prøve produktene våre!

Hilsen Kamilla